LST Teollisuusmyynti toimitti erittäin nopealla aikataululla Maintpartnerille tarvittavia varaosia teknisen vian korjaamiseksi asiakkaalla. Sujuvan toimitusketjun ansiosta asiakas pääsi jatkamaan työskentelyä ilman pitkää katkosta toiminnassaan.

lst_referenssi_maintpartnerMaintpartner on teollisuuden käytön ja kunnossapidon asiantuntijayritys, joka on keskittynyt asiakkaidensa tuottavuuden parantamiseen.

– Maintpartnerin päivystävä asentaja otti yhteyttä LST Teollisuusmyyntiin perjantaina kello 15. Ongelmana oli kuljettimen jarrumoottorin vika Postin jakelukeskuksessa Liedossa. Korjaustyö piti saada aloitettua mahdollisimman pian, jotta asiakkaan häiriötilanne saatiin päättymään, kertoo LST Teollisuusmyynnin vastaava myyntipäällikkö Susanna Iso-Lauri.

Tilaus tehtiin puhelimitse, ja tilausta varten tehtiin tekninen selvitys, jonka avulla pystyttiin määrittelemään oikeat varaosat Maintpartnerin tarpeisiin. Varaosatilauksessa selvitettiin jarrutyyppi sekä ohjeistettin tilaajaa mittauksessa vian paikallistamiseksi.

Nopeaa toimintaa asiakkaan avuksi

lst_referenssi_mainpartner_2Kiireellisessä tilauksessa tuotteiden toimitus tapahtui taksilla suoraan asiakkaan osoitteeseen. SEW-EURODRIVE Oy:n Hollolan kokoonpanotehdas huolehti varaosien keräilystä ja lähetyksestä heti, kun tilaus saapui LST Teollisuusmyynnistä. Varaosat saapuivat Lietoon alkuillasta, eli kuljettimen vika oli korjattu ennen työvuoron päättymistä.

– Prosessiteollisuudessa tuotanto ei saa seistä, sillä jos 30 ihmisen työ pysähtyy moneksi tunniksi, voivat kustannukset olla kymmeniä tuhansia euroja. Tästä syystä on äärimmäisen tärkeää saada varaosien toimitus mahdollisimman nopeasti. Olemme käyttäneet LST Teollisuusmyynnin palveluja jo pitkään. Arvostamme sitä, että kokonaisvastuu tarvittavan varaosan toimituksesta on heillä, jolloin itse voimme keskittyä oman työmme tekemiseen, kertoo Maintpartnerin työn suunnittelija Simo Suominen.

Ongelmiin ratkaisuja kellonajasta riippumatta

– Toimitusketjun tehokkuus ja joustavuus oli asiakkaan toiminnan onnistumisen kannalta keskeinen tekijä. Meidän etunamme ovat hyvät yhteistyökumppanit sekä SEW-EURODRIVE Oy:n 24/7 päivystys vaihdemoottorien, jarrumoottorien ja niiden varaosien osalta, Iso-Lauri arvioi.

Suominen oli erittäin tyytyväinen nopeaan toimitukseen ja sopivien varaosien saamiseen kunnossapitoryhmälleen. Pikatoimitus mahdollisti Maintpartnerin nopean korjaustoiminnan, jolloin kuljettimen pysähdysaika jäi lyhyeksi.  Tämä oli loppukäyttäjän kannalta tärkeää, ja Maintpartner saikin positiivista palautetta tehokkaasta korjauksesta.

– Ongelmatilanteet eivät katso kelloa, ja siksi onkin hienoa, että LST hoitaa pikatoimitukset jälkihoitoa myöten tehokkaasti. Yhteistyön voima punnitaan tämänkaltaisissa tilanteissa, Suominen kiittelee.