Turun Sähköpalvelu vaihtaa nimensä LST Sähköpalvelu Oy:ksi 1.10.2018 alkaen. LST Sähköpalvelu on osa LST Groupia, ja nimenmuutoksella halutaan tuoda esille Sähköpalvelun vahvat taustavoimat konsernissa. Yrityksen palvelut säilyvät ennallaan: LST Sähköpalvelu auttaa kaikissa sähköistysasioissa varsinaissuomalaisia pieniä ja keskisuuria yrityksiä ja erilaisia yhteisöjä.

– Konserni tuo taustavoimia silloin, kun projekti vaatii enemmän työntekijöitä tai isompi projekti halutaan toteuttaa avaimet käteen -periaatteella. Sähköpalvelu on jo muutama vuosi sitten siirtynyt käyttämään konsernin yritysilmeen mukaista logoa, joten on luontevaa myös muuttaa nimi paremmin kuvaamaan sitä, että yritys on osa LST Groupia, sanoo LST Sähköpalvelun toimitusjohtaja Tomi Oksanen.

Sähkötyöt uudis- ja saneerauskohteisiin

LST Sähköpalvelu palvelee luotettavasti ja kokonaisvaltaisesti asiakkaita kaikenlaisten sähkötöiden osalta. Palveluihin kuuluvat erilaiset sähkötyöt muun muassa uudisrakennus- ja saneerauskohteissa. Lisäksi yritys asentaa palovaroitinjärjestelmiä ja hoitaa antenni-, tele- ja yleiskaapelointiasennuksia sekä huolehtii järjestelmien huolloista ja määräaikaistarkastuksista.

Vain nimi vaihtuu – yhteystiedot säilyvät ennallaan

Vaikka nimi vaihtuu, Sähköpalvelun osoitetiedot säilyvät ennallaan. Toivomme tavarantoimittajien ja asiakkaiden vaihtavan uuden nimen järjestelmiinsä viimeistään 31.12.2018. Siihen asti tilaukset, laskut ja muu posti saapuvat perille myös vanhalla nimellä. Tutustu laskutusohjeisiin sekä yleisiin hankintaehtoihin.

LST Sähköpalvelu Oy

Rautatehtaankatu 22
20200 TURKU
y-tunnus 0990311-8
puh. (02) 510 0360
sahkopalvelu@lst.fi

Löydät meidät netistä myös jatkossa osoitteella www.turunsahkopalvelu.fi sekä uudella osoitteella www.lstsahkopalvelu.fi.

Lisätietoja nimenmuutoksesta:
Toimitusjohtaja Tomi Oksanen
tomi.oksanen@lst.fi
p. 0400 929 662