UPS [Uninterruptible Power Supply] Eli häiriötön sähkönsyöttö on laite tai järjestelmä, jota käytetään varmentamaan kriittisten laitteiden sähkönsyöttöä sähköverkon häiriötilanteissa. Verkkohäiriötilanteessa UPS – ottaa energiaa akustolta ja syöttää sen vaihtosuuntaajan läpi kriittisille laitteille.
Kriittisiä laitteita voivat olla esimerkiksi laivojen merenkulkulaitteet, sairaaloiden lääkintälaitteet, ATK-konesalit tai kauppojen kassajärjestelmät, myös monien kiinteistövalvonnan laitteiden sähkönsyötöt ovat varmennettuja UPS-jakelulla. Tyypillisesti UPS – laitteen varakäyntiaika on nimelliskuormalla 15 minuutista 30 minuuttiin.
LST Service on virallinen EATON kumppani. LST Service myy, huoltaa ja asentaa EATONIN UPS – laitteita. Kauttamme ratkaisut niin laivoille, teollisuuteen, kuin kiinteistöillekin. Onpa kyseessä yksittäinen räkkimallinen UPS-laite tai kokonainen UPS – jakelujärjestelmä hoidamme teille ratkaisun valmiiksi suunnittelusta käyttöönottoon kätevästi yhden tiskin periaatteella.
EATON on kotimainen laitevalmista, jonka laitteet valmistetaan Espoon tehtailla. Heidän tuotteillaan on myös laivakäyttöön vaadittavat luokituslaitosten hyväksymät MARINE – luokitukset.
UPS – laitteita on saatavilla kaikissa teholuokissa 0 kVA – 1200 kVA.

UPS – Laitteisiin liittyviä palveluitamme:

  • UPS laitepaikka- ja elinkaarikartoitukset
  • UPS huollot ja huolto-ohjelmat
  • Akuston tarkastukset ja vaihdot
  • Kuormituskokeet
  • Sähkön laadun mittaukset ja analysoinnit
  • Asennukset ja haalaukset
  • Myynti ja suunnittelu

Kysy lisää lomakkeella tai suoraan myynnistä

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Susanna Iso-Lauri
vastaava myyntipäällikkö
puh. +358 400 434812

Ari Ripatti
myyntipäällikkö
puh. +358 40 506 2380