Myymme asiantuntemuksella kolmen tunnetun ja laadukkaan valmistajan sähkömoottoreita: VEM, WEG ja ABB. Suoraan varastoltamme saat erikokoiset sähkömoottorit 90 watista 90 kilowattiin. Tilauksesta toimitamme nopeasti sähkömoottoreita aina 355 kilowattiin asti ja tarjoamme myös erikoismoottoreita vaativimpiin olosuhteisiin.

Kauttamme saatte oikosulkumoottorit 3- ja 1-vaiheisina, 2-nopeusmoottorit, jarrumoottorit, rumpumoottorit, Ex-moottorit, liukurengasmoottorit, kuivaamomoottorit, sahamoottorit, MARINE-moottorit, vaihdemoottorit, erikoisjännitteet ja suojausluokat IP23, IP44, IP55 ja IP67 (IP69K). Mitkä tarpeenne ovatkaan, oikea ratkaisu löytyy aina meiltä.

Meiltä löytyy myös kattava valikoima moottoreiden varaosia, kuten laakereita, laakerikilpiä, tuuletinsiipiä, kytkentäalustoja ja kytkentäkoteloita, sekä käynnistyskondensaattoreita.

Teemme sähkömoottoreihin toiveiden mukaan muutostöitä. Niihin voidaan lisätä esimerkiksi lisätuulettimia, DC-jarruja sekä termistoreita. Tarjoamme myös asiakkaillemme sähkömoottorien varastointipalvelua, eli ”moottorihotelli-palvelua,” jolloin varastossamme on aina asiakkaan tarpeisiin mitoitettuja moottoreita nopeaan tarpeeseen.

Tarjoamme myös moottoreille asennukset ja käyttöönotot. Korjaamollamme on asiaankuuluvat sertifioinnit Ex-moottoreiden huoltoon.

Aina ei tarvitse vaihtaa uuteen

Autamme asiakastamme ratkaisemaan sähkömoottorien käyttöongelmia ja tarjoamme korjaus- ja käämintäpalveluja. Hoidamme myös moottorien takuuhuollot. Teemme moottorien korjausta ja huoltoa sekä omassa korjaamossamme että asiakkaan tiloissa. Tuotemyyntimme ja huoltomme auttavat tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. 

Tutustu tarkemmin edustamiemme merkkien valikoimiin alta. 

Kysy lisää lomakkeella tai suoraan myynnistä

    Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

    Susanna Iso-Lauri
    vastaava myyntipäällikkö
    puh. +358 400 434812