LST Group on vuoden alussa tehnyt jakelijasopimuksen WEG Scandinavia AB:n kanssa. Uusi sopimus täydentää LST Teollisuusmyynnin jo ennestään laajaa moottorivalikoimaa. LST Teollisuusmyynnillä on ennestään edustettuina arvostetut ja laadukkaat ABB sekä VEM-motors -tuotteet.

– Nykyisin on varsin tavallista edustaa useita sähkömoottorivalmistajia. Näin kaikille asiakkaille voidaan tarjota juuri heidän tarvitsemiaan tuotteita, toteaa Susanna Iso-Lauri.

Iso-Laurin mukaan LST Teollisuusmyynnissä tavoitteena on ennen kaikkea taata sopivien tuotteiden saatavuus nopeilla toimitusajoilla.

– WEG-sähkömoottorivalikoima on laaja ja hinnaltaan edullisempi. Huhtikuusta alkaen tuotteita tulee olemaan suoraan saatavilla LST Teollisuusmyynnin varastosta. Tuotteen etuna on myös saatavilla olevat kattavat huoltopalvelut ja varaosatoimitukset, sillä LST Service on tehnyt WEG-huoltoliikesopimuksen. Näin pystymme palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla ja takaamaan toimintavarmuuden asiakkaillemme, Iso-Lauri pohtii.