Etsimme kunnonvalvonnan ammattilaista

Haemme LST Service Oy:n palvelukseen Turkuun kunnonvalvonnan ammattilaista vahvistamaan yrityksemme sähkökonekorjaamon henkilöstöä.

LST Service on osa sähkötekniikan alalla toimivaa LST Group -konsernia. Konsernimme koostuu kahdeksasta yhtiöstä, työllistää 160 henkilöä ja liikevaihtomme on noin 20 miljoonaa euroa.

Työtehtäväsi liittyvät pyörivien sähkökoneiden kunnonvalvontaan, ennakkohuoltoon sekä näiden palveluiden myyntiin ja kehittämiseen. Sähkökoneiden toimintaperiaate on sinulle tuttua ja tunnet sähkökoneiden huoltoon ja korjaukseen liittyvät asiat. Kykenet tarvittaessa osallistumaan sähkökonekorjaamomme toimintaan.

Työssä menestyminen edellyttää oma-aloitteista, itseohjautuvaa ja ulospäin suuntautunutta asennetta, hyviä ihmissuhdetaitoja sekä kykyä luovaan ongelmanratkaisuun. Työtehtävien hoitamista tukee erilaisten ATK-ohjelmien hallitseminen ja kyky tuottaa selkeitä huoltoraportteja.

Miksi meille?

Konsernimme tulevaisuus on vakaalla pohjalla ja toimintamme kehittyy edelleen niin liikevaihdon kuin monipuolistumisenkin saralla. Usealla liiketoiminta-alueellamme on erittäin hyvät näkymät vuosiksi eteenpäin.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja muut työsuhde-edut sekä vakavaraisen perheyrityksen tuen, osaavan ja kannustavan työilmapiirin ja maan parhaat työkaverit. Viikoittainen työaikasi on 37,5 h ja päivittäinen työaikasi mukautuu elämäntilanteesi mukaisesti arkisin liukuvasti klo 7–18 välillä.

Liity joukkoon ja tule muuttamaan maailmaa kunnonvalvonnan keinoin!

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä avoin hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@lst.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa LST Servicen toimitusjohtaja Ville Lehto, puh. 0400 657471.

LST Group on suomalainen sähkötekniikan konserni. Olemme vuonna 1962 perustettu perheyritys, jonka asiakkaita ovat mm. meri-, energia- ja tuotantoteollisuus sekä kiinteistöt ja liikkuva kalusto. Liikevaihtomme on 20 miljoonaa euroa ja henkilöstöä konsernissa on 160. Meidät tunnetaan osaavana ja luotettavana toimijana. www.lst.fi