Laivasähkötyö Oy on osa suomalaista LST Group -konsernia. LST Group on perustettu vuonna 1962 ja konsernin toimialoina ovat sähköurakointi laivanrakennuksessa, teollisuudessa, kiinteistöissä ja liikkuvassa kalustossa. Henkilöstöä konsernissamme on noin 160.

Etsimme nyt sähköasentajia Turkuun

Sähköasentajat työskentelevät erilaisissa asennustöissä Laivasähkötyön työkohteissa, joita ovat mm. laivasähköasennukset telakoilla sekä monenlaiset muut sähkötyöt konsernin eri toimialueilla.

Työssä tarvitset:

  • alan koulutusta
  • hyvän asenteen työntekoon ja työssä kehittymiseen
  • matkustusvalmiutta

Aiempi työkokemus sähköasennustöistä konsernin toimialoilla katsotaan eduksi, mutta arvostamme eniten oikeanlaista, positiivista asennetta työntekoon.

Tarjoamme:

  • kilpailukykyisen palkan, mahdollisuuden pitkään uraan ja etenemismahdollisuudet konsernin sisällä
  • paljon erilaisia kokemuksia ja työkohteita
  • mukavan työilmapiirin – konsernissamme työhyvinvointia mitataan ja kehitetään jatkuvasti

Konsernin jo kolmannessa sukupolvessa jatkuvan toiminnan tulevaisuus on vakaalla pohjalla, ja konsernimme kehittyy edelleen niin liikevaihdon kuin monipuolistumisenkin saralla. Usealla liiketoiminta-alueellamme on erittäin hyvät näkymät vuosiksi eteenpäin.

Lähetäthän työhakemuksen ansioluettelon kera osoitteeseen rekry@lst.fi viimeistään 6.9.2018. Otsikoi viestisi: Työhakemus, Turku.

Lisätiedot työpaikasta: projektipäällikkö Juha Vainio, puh. 050 390 6527

LST Group on suomalainen sähkötekniikan konserni. Olemme vuonna 1962 perustettu perheyritys, jonka asiakkaita ovat mm. meri-, energia- ja tuotantoteollisuus sekä kiinteistöt ja liikkuva kalusto. Liikevaihtomme on 20 miljoonaa euroa ja henkilöstöä konsernissa on 160. Meidät tunnetaan osaavana ja luotettavana toimijana. www.lst.fi