Haemme kunnossapitoasentajaa

Haemme LST Service Oy:n palvelukseen kunnossapidon ammattilaista pyörivien sähkökoneiden huolto- ja kunnossapitotehtäviin Turun alueelle.

LST Service on osa sähkötekniikan alalla toimivaa LST Group -konsernia. Konsernimme koostuu kahdeksasta yhtiöstä, työllistää 160 henkilöä ja liikevaihtomme on noin 20 miljoonaa euroa.

Työtehtäväsi liittyvät pyörivien sähkökoneiden kuten moottorien ja generaattoreiden sekä niiden apujärjestelmien huoltoon ja kunnossapitoon. Tunnet erilaisten sähkökoneiden toimintaperiaatteet, ja sähkökoneiden huoltoon ja korjaukseen liittyvät asiat ovat sinulle tuttuja. Työtehtävät suoritetaan omalla sähkökonekorjaamollamme tai asiakkaiden tiloissa niin maalla kuin merellä.

Omaat sähköalan peruskoulutuksen sekä kokemusta myös mekaanisen puolen töistä. Olet oma-aloitteinen, itseohjautuva ja ulospäin suuntautunut etkä pelästy yllättäviäkään tilanteita. Olet valmis joustamaan työajoista asiakkaan tilanteen niin vaatiessa.

Miksi meille?

Konsernimme tulevaisuus on vakaalla pohjalla ja toimintamme kehittyy edelleen niin liikevaihdon kuin monipuolistumisenkin saralla. Usealla liiketoiminta-alueellamme on erittäin hyvät näkymät vuosiksi eteenpäin.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja muut työsuhde-edut sekä vakavaraisen perheyrityksen tuen, osaavan ja kannustavan työilmapiirin ja maan parhaat työkaverit. Viikoittainen työaikasi on 37,5 h ja päivittäinen työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 7–18 välillä.

Liity joukkoon ja tule muuttamaan maailmaa kunnossapidon keinoin!

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä avoin hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@lst.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa LST Servicen toimitusjohtaja Ville Lehto, puh. 0400 657471.

LST Group on suomalainen sähkötekniikan konserni. Olemme vuonna 1962 perustettu perheyritys, jonka asiakkaita ovat mm. meri-, energia- ja tuotantoteollisuus sekä kiinteistöt ja liikkuva kalusto. Liikevaihtomme on 20 miljoonaa euroa ja henkilöstöä konsernissa on 160. Meidät tunnetaan osaavana ja luotettavana toimijana.