Sähkömoottoreiden käämijä

Haemme LST Service Oy:n palvelukseen kunnossapidon ammattilaista pyörivien sähkökoneiden korjaus-, huolto- ja kunnossapitotehtäviin Turun alueelle.

Työtehtäväsi liittyvät pyörivien sähkökoneiden (AC ja DC) kuten moottorien ja generaattoreiden sekä niiden apujärjestelmien huoltoon, kunnossapitoon ja käämintään. Tunnet erilaisten sähkökoneiden toimintaperiaatteet, ja niiden huoltoon, korjaukseen ja käämintään liittyvät asiat ovat sinulle tuttuja. Työtehtävät suoritetaan LST:n omalla sähkökonekorjaamolla tai asiakkaiden tiloissa maalla tai merellä.

Omaat sähköalan peruskoulutuksen sekä kokemusta myös mekaanisen puolen töistä tai voit vaihtoehtoisesti olla myös työssä oppinut. Olet oma-aloitteinen, itseohjautuva ja ulospäin suuntautunut etkä pelästy yllättäviäkään tilanteita. Olet valmis joustamaan työajoista asiakkaan tilanteen niin vaatiessa.

Miksi meille?

Konsernimme tulevaisuus on vakaalla pohjalla ja toimintamme kehittyy edelleen niin liikevaihdon kuin monipuolistumisenkin saralla. Usealla liiketoiminta-alueellamme on erittäin hyvät näkymät vuosiksi eteenpäin.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja muut työsuhde-edut sekä vakavaraisen perheyrityksen tuen, osaavan ja kannustavan työilmapiirin ja maan parhaat työkaverit. Viikoittainen työaikasi on 40 h ja päivittäinen työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 7–18 välillä.

Liity joukkoon ja tule muuttamaan maailmaa kunnossapidon keinoin!

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä avoin hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@lst.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa LST Servicen toimitusjohtaja Ville Lehto, puh. 0400 657471.