Etsimme nuorempaa projekti-insinööriä Raumalle

Nuorempi projekti-insinööri työskentelee erilaisissa avustavissa sähköasennusten työnjohtotehtävissä telakoilla ja joskus myös laivoilla. Työkohteita voivat olla myös muiden konsernin yhtiöiden työnjohtotyöt, muun muassa sähkö- ja instrumentointiasennukset teollisuudessa, kiinteistösähköasennukset sekä liikkuvan kaluston sähköasennukset esimerkiksi junissa.

Työssä tarvitset:

  • sähköalan koulutusta
  • hyvän asenteen työntekoon ja työssä kehittymiseen
  • matkustusvalmiutta
  • suomen ja englannin kielen taitoa
  • aiempaa työkokemusta sähköalalta ei tarvita, olennaista on asenne ja halu oppia

Laivasähkötyö Oy tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja muut työsuhde-edut, vaihtelevia ja erilaisia työtehtäviä, etenemismahdollisuudet konsernin sisällä, kiinnostavat asiakkaat sekä mukavan työilmapiirin – konsernissamme työhyvinvointia mitataan ja kehitetään jatkuvasti. Toimipaikkasi on Raumalla ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Konsernin jo kolmannessa sukupolvessa jatkuvan toiminnan tulevaisuus on vakaalla pohjalla, ja konsernimme kehittyy edelleen niin liikevaihdon kuin monipuolistumisenkin saralla. Usealla liiketoiminta-alueellamme on erittäin hyvät näkymät vuosiksi eteenpäin. Liiketoimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakaslähtöisesti, kestävästi ja kerralla oikein.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@lst.fi. Otsikoi viestisi: Projekti-insinööri, Rauma. Haku päättyy, kun paikka on täytetty.

Lisätietoja avoinna olevasta tehtävistä saat Samuli Rantaselta (samuli.rantanen@lst.fi tai puh. 050 568 6156).

 

LST Group on suomalainen sähkötekniikan konserni. Olemme vuonna 1962 perustettu perheyritys, jonka asiakkaita ovat mm. meri-, energia- ja tuotantoteollisuus sekä kiinteistöt ja liikkuva kalusto. Liikevaihtomme on 20 miljoonaa euroa ja henkilöstöä konsernissa on 170. Meidät tunnetaan osaavana ja luotettavana toimijana. www.lst.fi