Haemme huoltoinsinööriä

Etsimme LST Servicen palvelukseen huippuasenteen omaavaa huoltoinsinööriä sähkökäyttöjen, moottoreiden, generaattoreiden ja muiden sähköjärjestelmien käyttöönotto-, vikaselvitys- ja ennakkohuoltotehtäviin.

Tehtävässäsi tuet LST Servicen huolto- ja korjaamopalveluita. Avustat huoltoprosessia ratkomalla asiakkaiden teknisiä ongelmia, pidät yhteyttä muihin huoltoon liittyviin tahoihin, seuraat ja raportoit työn etenemistä. Osallistut myös uusien töiden suunnitteluun. Olet itseohjautuva ja kykenet hankkimaan töitä itsellesi ja korjaamolle.

Tehtävässä menestymistä tukee AMK- tai korkeakoulututkinto tekniikan alalta (automaatio, sähkötekniikka tai vastaava) ja aikaisempi kokemus sähkökäytöistä ja -moottoreista sekä generaattorilaitteistoista.
Liikut sujuvasti asiakasrajapinnassa etkä säikähdä yllättäviä tilanteita tai mahdollisesti vastaantulevia ongelmia. Aktiivinen ja itsenäinen työskentelytapa, luova ongelmanratkaisukyky sekä halu kehittää omaa osaamistasi auttavat sinua menestymään tehtävässä. Tärkeässä roolissa on myös työn raportointi: osaat kirjoittaa dokumentteja ja tuottaa laadukkaita mittaus- ja käyttöönottoraportteja työsi tueksi. Toimit tarvittaessa sujuvasti myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle tueksi asiantuntevan organisaation sekä mukavat työkaverit ja esimiehet, joiden kanssa taklaamme yhdessä eteen tulevat haasteet, hankalatkin sellaiset.
Työpaikkasi sijaitsee LST Servicen Turun toimipisteellä. Asiakkainamme on niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin toimijoita, joten työhösi kuuluu myös matkustamista.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on:

 • Sähkö- tai automaatioalan koulutus
 • Kokemusta sähköasennuksista ja niihin liittyvästä vianetsinnästä
 • Yleistä teknistä tietämystä
 • Hyvät vuorovaikutustaidot
 • Valmius työskennellä itsenäisesti sekä kyky reagoida nopeasti muuttuvissa tilanteissa
 • Englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen
 • Matkustusvalmiutta
 • Halua kehittyä ammatillisesti

Arvostamme myös:

 • Insinööritason koulutusta
 • Aiempaa kokemusta sähköisistä käytöistä, generaattoreista, UPS-laitteista ja päätauluista
 • PLC-sovellusosaamista (ABB, Siemens ja Mitsubishi)
 • Kokemusta kansainvälisestä liiketoimintaympäristöstä
 • Muuta kielitaitoa

Miksi meille?

LST Service on osa sähkötekniikan alalla toimivaa LST Group -konsernia. Konsernimme koostuu seitsemästä yhtiöstä, työllistää 170 henkilöä ja liikevaihtomme on noin 20 miljoonaa euroa.

Konsernimme tulevaisuus on vakaalla pohjalla ja toimintamme kehittyy edelleen niin liikevaihdon kuin monipuolistumisenkin saralla. Usealla liiketoiminta-alueellamme on erittäin hyvät näkymät vuosiksi eteenpäin.

Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikilla osa-alueilla ja uskomme vahvasti, että sitoutuneet ja ammattitaitoiset työntekijämme ovat avain menestykseemme.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja muut työsuhde-edut sekä vakavaraisen perheyrityksen tuen, osaavan ja kannustavan työilmapiirin ja maan parhaat työkaverit. Viikoittainen työaikasi on 40 h tai 37,5 h. Päivittäinen työaikasi mukautuu elämäntilanteesi mukaan liukuvasti arkisin klo 7–18 välillä.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä avoin hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@lst.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa LST Servicen toimitusjohtaja Ville Lehto, puh. 0400 657471.

LST Group on suomalainen sähkötekniikan konserni. Olemme vuonna 1962 perustettu perheyritys, jonka asiakkaita ovat mm. meri-, energia- ja tuotantoteollisuus sekä kiinteistöt ja liikkuva kalusto. Liikevaihtomme on 20 miljoonaa euroa ja henkilöstöä konsernissa on 170. Meidät tunnetaan osaavana ja luotettavana toimijana.