Kuva: Turun yliopiston viestintä

Kuva: Turun yliopiston viestintä

Turun Sähköpalvelu on ollut mukana toteuttamassa Turun yliopiston ja Turun Yliopistosäätiön yhteistä rakennushanketta Teutoria. Turun Sähköpalvelu toimi Lemminkäisenkadulla sijaitsevan uudisrakennuksen sekä peruskorjatun rakennuksen sähköpuolen aliurakoitsijana.

– Rakennustyöt valmistuivat vuosina 2013 ja 2014. Sen jälkeen olemme tehneet yhteistyötä takuukorjausten ja huoltotöiden osalta. Lisäksi rakennusten kaapelointiin liittyvät lisätyöt on toteutettu Turun Sähköpalvelun toimesta, tekninen isännöitsijä Pauli Auramaa kertoo.

Yhteistyö on sujunut mutkattomasti ja Teutorissa ollaan tyytyväisiä Turun Sähköpalvelun ammattitaitoon.

– Sähköasentajat ovat osoittaneet vahvaa ammattitaitoa sekä erittäin valveutunutta perehtyneisyyttä kiinteistön sähköteknisiin järjestelmiin. Nykyaikaisen talotekniikan kytkentöjen toteuttaminen vaatii asentajilta todella monipuolista osaamista, Auramaa korostaa.

Vanhan tehdasrakennuksen ja uudisrakennuksen yhdistävä Teutori on Turun yliopiston ja Turun Yliopistosäätiön yhteinen rakennushanke. Teutorin uudisrakennus valmistui kesällä 2013 ja aikanaan oluttehtaaksi rakennetun, myöhemmin kenkätehtaana toimineen toisen rakennuksen peruskorjaus valmistui kesällä 2014. Rakennuksessa on lääketieteellisen ja historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen yhteinen kirjasto sekä lääketieteellisen tiedekunnan tutkimus- ja asiakaspalvelutiloja.

Lue lisää:
Teutori