LST Groupiin kuuluva Laivasähkötyö Oy on nimensä mukaisesti tehnyt Turun telakan kanssa yhteistyötä jo 1960-luvulta lähtien. Nykyään Meyer Turun telakalla rakennettaviin risteilijöihin tehtävät työt ovat merkittävä osa koko konsernin toimintaa.

– Olemme yksi telakan kokonaistoimittajista. Erikoisosaamistamme ovat teknisten alueiden kuten sähkökeskustilojen KT-toimitukset, koska niissä iso osa työstä on vaativaa sähköasennustyötä. Tällaisia tiloja ovat myös esimerkiksi konehuoneet, ohjaamot ja autokannet. Muille KT-toimittajille teemme aliurakointina sähköasennuksia suunnitteluineen heidän alueilleen, Laivasähkötyön työmaapäällikkö Pasi Mäki sanoo.

Meyer Turku Oy:n telakka on erikoistunut erittäin vaativien risteilyalusten ja autolauttojen rakentamiseen.

– Laivasähkötyö Oy on meille pitkäaikainen luotettava kumppani. Laivasähkötyö tarjoaa kilpailukykyistä, ammattitaidolla suoritettua ja laadukasta sähköasennuspalvelua ja projektiosaamista vaativiin laivanrakennusprojekteihin, Mika Tuokko, Meyer Turun Head of department (Electrical outfitting) sanoo.

Meyer Turku Oy:n telakalla on 1 400 työntekijää ja se on erikoistunut erittäin vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Meyer Turku on yhdessä sisartelakoidensa, Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja Rostockissa olevan Neptun Werftin kanssa yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Turussa on rakennettu menestyksellisesti laivoja vuodesta 1737 alkaen. www.meyerturku.fi