Kuva: ALMACO

Kuva: ALMACO

Suomalainen ALMACO Group toimittaa kokonaistoimituksena asumisratkaisuja ja keittiötiloja laiva-, offshore- ja rakennusteollisuudelle. Yritys muun muassa rakentaa ja modernisoi hyttejä, hotellihuoneita, kylpyhuoneita, julkisia tiloja, kylmähuoneita ja kylmäkoneita. ALMACOn tekemät toimitukset sisältävät usein kaiken alkaen teräslohkoista aina sisustuselementteihin.

LST Group teki ALMACOn rakentamaan hotellikohteeseen Tukholmassa 106 hotellihuoneen sekä käytäväalueiden sähköistykset. Huoneista yli puolet tehtiin moduuliratkaisuna valmiiksi Suomessa ja laivattiin Tukholmaan, loput rakennettiin paikan päällä Ruotsissa.

– Olen jo aiemmassa työssäni tehnyt yhteistyötä LST Groupin kanssa, joten tunnen yrityksen, henkilöstön ja tavan toimia. Tärkeintä ovat luottamus, ammatillinen osaaminen ja hinta. LST Group on pitkälti täyden palvelun talo, ja kotimaisuus on tärkeä asia, ALMACO Groupin Vendor Manager Mona Hilander sanoo.

Hilanderin mukaan haastava projekti onnistui sujuvan yhteistyön avulla.

– Yhteistyömme on sujunut erittäin hyvin, olemme tyytyväisiä. Haastavassa projektissamme LST ja erityisesti heidän sähköasentajansa osoittivat omalla panoksellaan sitoutumista ja venymistä asiakkaan tarpeiden mukaan. Tulemme varmasti tekemään jatkossakin yhteistyötä.

Almaco toimii Suomen lisäksi Brasiliassa, Kiinassa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Singaporessa ja USA:ssa. Yhtiöllä on noin 150 työntekijää, joista 80 työskentelee Turussa. www.almaco.cc