Turun Sähköpalvelu toimii Suomen suurimman sammutusjärjestelmäurakoitsijan Firecon Groupin yhteistyökumppanina sprinklerilaitteiden, paloilmoittimien ja tilatietojärjestelmien asennuksiin liittyvissä sähkötöissä. Yhteistyö alkoi jo 10 vuotta sitten silloisen Softex Oy:n kanssa. Softexista on sittemmin tullut osa Firecon Groupia, johon se fuusioitui 2013.

Myyntijohtaja Juha Kaarnikon mukaan tärkeintä yhteistyökumppanin valinnassa on luotettavuus ja ammattitaitoisuus.

– On tärkeää, että meillä on osaavat kumppanit, jotka tuntevat asiakkaan tarpeet. Turun Sähköpalvelu on luotettava toimija, joka tekee ammattitaidolla sen minkä lupaa. Se taas tuo joustavuutta ja helpottaa töiden tekemistä.

– Turun Sähköpalvelun kanssa toimiessa voimme luottaa siihen, että asiat valmistuvat ajallaan. He esimerkiksi hoitavat kaikki tarvittavat todistukset ja dokumentit suoraan asiakkaan kanssa, Kaarnikko korostaa.

Firecon Group Oy on sammutusjärjestelmiä toimittava täyden palvelun talo, jossa yhdistyvät tuorein osaaminen ja vuosikymmenien vankka kokemus. Yrityksellä on yli 100 työntekijää ja se toimii kaikkialla koko Suomessa. Firecon tekee asennuksiin liittyen yhteistyötä useiden yritysten kanssa eri puolilla Suomea. Toimipisteet sijaitsevat Lahdessa, Espoossa, Tampereella, Turussa, Lappeenrannassa, Kuopiossa ja Oulussa. Konsernin liikevaihto on yli 20 miljoonaa euroa.  www.firecon.fi