Sähkösuunnittelu

Laadukas ja kustannustehokas sähköasennus alkaa suunnittelupöydältä. Silloin yleensä ratkeaa merkittävä osa koko toimituksen kuluista.

Palvelemme asiakkaitamme sähköisten järjestelmien suunnittelussa, toteuttamisessa ja konsultoinnissa. Vahvuutenamme on pitkä kokemus erilaisiin kohteisiin sopivista ratkaisuista. Teemme suunnittelutyötä erityisesti meriteollisuudelle ja muulle teollisuudelle. Suunnittelemme sähköistyksiä mm. uudiskohteisiin, saneerauksiin, korjauksiin ja automaatioprojekteihin.

Mekaniikkasuunnittelu

Mekaniikkasuunnittelua teemme laivojen teknisiin tiloihin sekä liikkuvan kalustoon kuten panssarivaunuihin ja juniin. Kädenjälkemme löytyy mm. Meyerin telakan uudislaivoista, VR:n junakalustosta sekä Puolustusvoimien viestiasemapanssarivaunuista.

Suunnitteluprosessi vaivattomaksi asiakkaalle

Teemme suunnitteluprosessin asiakkaallemme helpoksi. Yhteydenpito sujuu joustavasti vastuullisen yhteyshenkilömme kautta. Hallitsemme projektin alusta loppuun, ja olemme asiakkaamme tukena esisuunnittelusta käyttöönottokoulutukseen.

Perehdymme huolellisesti suunniteltavan projektin lähtöaineistoon ja tilaajan näkemyksiin toteutuksesta. Aikataulutamme projektit tarkasti ja huolehdimme materiaali- ja kustannushallinnasta. Asennusten jälkeen teemme myös loppupiirustukset ja muun dokumentoinnin. Pystymme toteuttamaan laajoja suunnitteluprojekteja asiantuntevan verkostomme avulla.

Ota yhteyttä:

Mikko Jaskari
Toimitusjohtaja, LST Engineering Oy
puh. +358 40 4808048

Jonny Rittinghaus
Sähkö- ja automaatiosuunnittelu
puh. +358 50 3678435

Lauri Korhonen
Mekaniikkasuunnittelu
puh. +358 50 3234502

Lue lisää:
LST Engineering
Laivat
Liikkuva kalusto
Teollisuus
Kiinteistöt