Valaistuksen uusiminen voi puolittaa sähkölaskun

Asiantuntijamme ovat apunasi, kun on aika uusia vanha loisteputkivalaistus. Erilaiset halli-, tehdas- ja toimistotilat kannattaa arvioittaa asiantuntijalla, sillä valaisinremontti maksaa todennäköisesti itsensä takaisin alle viidessä vuodessa.

LST Sähköpalvelu toteuttaa asiantuntevasti valaisinjärjestelmien sekä muutostarpeiden arviointeja. LST:n asiantuntijan voi kutsua paikalle arvioimaan nykyisen valaisinjärjestelmän kunnon, muutostöiden kustannukset sekä laskemaan järjestelmän muutoksesta saatavan säästön.

Uudenlainen led-valaistus sopii kaikkiin tiloihin, ja se räätälöidään asiakkaan toiveiden ja käyttötarkoituksen mukaan. Valaistus voi säätyä esimerkiksi päivänvalon tai käytön mukaisesti ja sitä voidaan ohjata täysin etänä.

Led-valot kuluttavat vähemmän sähköä, valot palavat vain tarvittaessa ja uusi valaistus on lähes huoltovapaa. Uusien valaisimien pienempi energiankulutus kannattaa huomioida myös pääsulakkeen oikealla mitoituksella, sillä pääsulakkeen pienentyessä pienenee energialaitoksen pääsulakkeen kokoon perustuva maksu. Laskelman tekeminen kuuluu osana valaistuspäivityksen toimenpiteisiin.

Valaisinsaneeraukset-esite >

Ota yhteyttä:

Esa Lindell
huoltoteknikko
puh. +358(0)400 927220

Lue lisää:
LST Service
Asiantuntijapalvelut
Sähköasennukset
LST Etävalvonta

LST Sähköpalvelu toteutti DB Schenkerin varastotilan valaistuksen uusimisen Turussa keväällä 2020. Lue aiheesta lisää täältä.