Palvelemme asiakkaitamme sähköisten järjestelmien suunnittelussa, toteuttamisessa ja konsultoinnissa. Vahvuutenamme on pitkä kokemus erilaisiin kohteisiin sopivista ratkaisuista. Teemme suunnittelutyötä erityisesti meriteollisuudelle ja muulle teollisuudelle. Suunnittelemme sähköistyksiä mm. uudiskohteisiin, saneerauksiin, korjauksiin ja automaatioprojekteihin. Toteutamme myös kokonaisprojekteja, joissa on mukana konsernimme eri yritysten ammattiosaamista. Tällöin projektiin kuuluu suunnittelu, materiaalien toimitus, asennustyöt ja dokumentointi.

Teemme suunnitteluprosessin asiakkaallemme helpoksi. Yhteydenpito sujuu joustavasti vastuullisen yhteyshenkilömme kautta. Hallitsemme projektin alusta loppuun, ja olemme asiakkaamme tukena esisuunnittelusta käyttöönottokoulutukseen.

Perehdymme huolellisesti suunniteltavan projektin lähtöaineistoon ja tilaajan näkemyksiin toteutuksesta. Aikataulutamme projektit tarkasti ja huolehdimme materiaali- ja kustannushallinnasta. Asennusten jälkeen teemme myös loppupiirustukset ja muun dokumentoinnin. Pystymme toteuttamaan laajoja suunnitteluprojekteja asiantuntevan verkostomme avulla.

Ota yhteyttä:


Jari Olkkonen
toimitusjohtaja, LST Engineering Oy
puh. +358 500 925669

 

 

Lue lisää:
LST Engineering
Laivat
Liikkuva kalusto
Puolustusvoimat
Teollisuus
Kiinteistöt