Laivasähkötyön ja koko LST Groupin toiminta on läpikäynyt muutoksia viime vuosina. Olemme selkeyttäneet organisaatiotamme ja tuoneet uusia kokonaispalveluita valikoimaamme. Samalla meillä oli tarvetta nettisivujen uudistamiselle.

Uudistustyö on vihdoin valmistunut, ja sivut ovat saaneet uuden raikkaan ulkoasun. Nettisivujen tekniikasta vastasi Rostedt & Co. ja sisällöstä yhdessä LST Groupin henkilöstön kanssa Viestintätoimisto Telegraafi. Uusien nettisivujen ilmettä on muokattu vuonna 2014 uudistettua logoamme ja sen väritystä mukaillen.

Nettisivuiltamme löydät kattavasti tietoa konsernin yrityksistä, palveluista ja tuotteista kolmella kielellä. Otamme mielellämme palautetta vastaan, löysitkö sivuilta helposti etsimäsi? Laita meille palautetta osoitteeseen samuli.rantanen@lst.fi.

 

LST Group on suomalainen sähköalan konserni. Olemme vuonna 1962 perustettu perheyritys, jonka asiakkaita ovat mm. meri-, energia- ja tuotantoteollisuus sekä kiinteistöt ja liikkuva kalusto. Liikevaihtomme on 15 miljoonaa euroa ja henkilöstöä konsernissa on 160. Kaikki työntekijämme ovat sähköalan asiantuntijoita. Meidät tunnetaan osaavana ja luotettavana toimijana. Kaikilla konsernin yrityksillä on DNV Business Assurance Oy:n myöntämä ISO 9001:2008 johtamisjärjestelmän laatusertifikaatti.