Mikko Jaskari palasi LST Engineeringiin toimitusjohtajana

Elokuusta alkaen LST Engineeringin toimitusjohtajana on toiminut Mikko Jaskari, joka arvostaa yrityksen osaamisen ja motivaation korkeaa tasoa. Hän haluaa jatkossa löytää yritykselle uusia mahdollisuuksia mukavuusalueen ulkopuoleltakin.

Mikko Jaskari aloitti yrityksessä virallisesti jo helmikuussa 2020, mutta tarttui toimitusjohtajan töihin toden teolla elokuun alussa. Jaskari ei ole talossa uusi tuttavuus, vaan ikään kuin paluumuuttaja.

– Olen jo aiemmin eli vuosina 2001–2007 ollut LST Engineeringissä automaatiosuunnittelijana sen jälkeen, kun valmistuin koneautomaatiotekniikan insinööriksi. LST:ltä lähdin yrittäjäksi, ja minulla oli oma automaatioalan yritys noin 10 vuotta. Nyt ympyrä tuntuu sulkeutuvan luonnollisella tavalla, Jaskari kertoo paluustaan.

Vahvalle perustalle hyvä laajentaa

Jaskari tuntee henkilökohtaisesti LST:n historian ja tavan toimia jo pitemmältä ajalta. Maailmaa kiertäessään ja yrittäjänä toimiessaan hän on ehtinyt nähdä myös paljon muuta, mikä on saanut hänet arvostamaan LST:tä entistä enemmän.

– Täällä ovat perusasiat kunnossa, mikä ei todellakaan ole aina itsestäänselvyys. Sen eteen kannattaa tehdä töitä jatkossakin.

Vahvalle perustalle on hyvä laajentaa. Uutena toimitusjohtajana Jaskari aikookin rohkeasti katsoa eteenpäin.

– Haluaisin kehittää osaamistamme vielä nykyistäkin laaja-alaisemmaksi ja löytää uusia mahdollisuuksia nykyisen mukavuusalueen ulkopuoleltakin.

Asenne ja osaaminen kohdallaan

LST Engineeringin vahvuuksina Jaskari näkee vahvan osaamisen ja korkean työmotivaation.

– Meillä on nuorekasta porukkaa, joka haluaa tehdä projektit ja työt hyvin ja loppuun asti kilpailukykyisellä hinnalla. Työyhteisössä on myös hyvä yhteishenki ja asenne tekemiseen.

Jaskari sanoo viihtyneensä LST Engineeringillä hyvin juuri työyhteisössä vallitsevan yhteishengen ja asenteen ansiosta. Paluuta on helpottanut sekin, että suuri osa porukasta on tuttuja jo pitkältä ajalta.

Vapaa-aikana kutsuu mökkielämä

Jaskari kertoo viettävänsä vapaa-aikansa nykyään pääosin kesämökillä.

– Siellä voi rauhoittua kiireisen elämän keskellä. Jos virtaa riittää, niin aina on jokin nurkka pienen korjauksen tarpeessa.