LST Group kasvatti liikevaihtoaan viime vuonna 16,5 miljoonasta eurosta 16,9 miljoonaan euroon.  Kasvu on ollut tasaista kahden viime vuoden ajan. Tänä vuonna 55 vuotta täyttävä perheyritys on palkannut parin viimeisen vuoden aikana noin 20 työntekijää, ja työt telakoilla ja muissa projekteissa ovat pitäneet yrityksen toiminnan vilkkaana.

– Teimme töitä Suomen telakoilla koko vuoden 2016, ja suurimpana yksittäisenä työllistäjänä oli projektimme Tallinkin uudessa Megastar-aluksessa, joka valmistui tammikuun lopussa. Kasvua toivat myös monet teollisuuden ja kiinteistöpuolen sekä puolustusvoimien projektit, kertoo LST Groupin toimitusjohtaja Petri Lindholm.

LST Group on vuonna 1962 perustettu perheyritys, joten satavuotiaan Suomen ohella myös LST viettää tänä vuonna juhlavuottaan.

– Lähitulevaisuus näyttää varsin positiiviselta töiden osalta. Näköpiirissä teollisuudessa on uusi voimalaitosprojekti sekä jalostamon seisakki. Laivateollisuudessa tilauskantaa on ja kiinteistöpuolellakin näkymät ovat hyvät. Liikkuvan kaluston näkymät ovat tasaisen positiiviset, Lindholm arvioi.

Myös LST Groupin viime kesänä käynnistetyssä Rauman yksikössä työtilanne on ollut hyvä ja kuluvan vuoden aikana toiminnan uskotaan kasvavan.

– Hyvästä viime vuodesta huolimatta kilpailu markkinoilla on erittäin tiukkaa. Yritykseltä vaaditaan jatkuvaa ennakointi- ja uudistuskykyä. Vahvuutemme on toimittaa kokonaispaketti suunnittelusta asennukseen.