IMG_3651

17.6. perjantaina pidettiin LST Groupissa kesäpäivä, joka alkoi tankofutisturnauksella. Perinteisestä nurmijalkapallosta peli erosi merkittävästi, koska lajissa pelaajat on sidottu tankoihin ja pelaajien liikkuminen rajoitettu vain poikittaisliikkeisiin. Alkutotuttelun jälkeen peli alkoi luonnistua ja lopulta voittajajoukkueeksi selvisi Groupin nuorista asentajista koottu LST Tulevaisuuden Toivot, jotka voittivat kaikki ottelunsa.

Tankofutisturnauksen jälkeen oheistoiminnaksi tapahtumaan oli pystytetty verkko ja nopeustutkat. Nopeuslajeina oli pesäpallon heitto, pesäpallon lyönti sekä jalkapallon potku. LST Tulevaisuuden Toivot suoriutuivat näissäkin yksilölajeissa erinomaisesti ja samasta joukkueesta löytyi voittajat myös näihin lajeihin.

Mittelöiden jälkeen pidettiin palkintojen jako ja ruokailu. Ilta jatkui osalla vielä konsernin saunatiloihin, joissa jälkipelejä jatkettiin myöhään yöhön. Kiitokset osaanottajille ja faneille onnistuneesta tapahtumasta sekä tapahtuman yhteistyökumppaneille Rexelille, Prysmianille ja MEKA Prolle.