LST Service Oy korjaa, huoltaa ja tekee käämintätyöt sähkömoottoreihin, generaattoreihin ja muihin sähkökoneisiin. Moottorihuollot voidaan suorittaan joko Servicen omalla korjaamolla tai asiakkaan tiloissa Suomessa ja ulkomailla. Korjaamo sijaitsee LST Groupin Rautatehtaankadun toimitiloissa, ja on avoinna arkisin 7.30–16. Päivystys on auki myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Teemme huoltotöitä yksittäisiin laitteisiin sekä laajempia huolto- ja yhteistyösopimuksia. Asiakkaitamme ovat mm. puolustusvoimat, varustamot ja muu valmistava teollisuus sekä kunnossapidosta vastaavat yritykset. Meillä on vuosikymmenten kokemus sähkölaitteiden huollosta ja korjauksesta. Hankimme lisäksi tarvittavat varaosat nopeasti ja joustavasti. Yrityksessämme on myös LK-1 lämpökamerakuvaajan pätevyydet.

Voit tuoda laitteesi huollettavaksi korjaamomme aukioloaikoina tai sopia huollosta erikseen kanssamme.

Jos tarvitset uuden laitteen, LST Service tarjoaa myös vuosien kokemuksella laadukkaat ja energiatehokkaat ratkaisut teollisuuden, kiinteistötekniikan ja meriteollisuuden käyttölaitetarpeisiin. Autamme valitsemaan oikeat tuotteet jokaiseen kohteeseen. Pitkäaikaisia kumppaneitamme ovat mm. ABB Oy, SEW-Eurodrive Oy, VEM motors Finland Oy, Brammer Oy, HL Group Oy ja Vacon Oy. Tutustu tarkemmin tuotevalikoimaamme tästä.

Lataa palveluidemme esitteet alta:

Moottorihuolto
Lämpökuvaus
Kompensointilaitteiden huolto
Sähkötarkastuspalvelut
Asiantuntijapalvelut taloyhtiöille
Etävalvonta
Kuntotutkimus

Ota yhteyttä:

Ville Lehto
Toimitusjohtaja, LST Service Oy
puh. +358 400 657471

 

Seppo Laajalehto
yksikön päällikkö
puh. +358 400 820411

 

 

Susanna Iso-Lauri
vastaava myyntipäällikkö
puh. +358 400 434812

 

 

 

 

LST Service
Rautatehtaankatu 22, 20200 Turku
Avoinna ma–pe klo 7.30–16