Julkinen liikenne

Toteutamme liikkuvan kaluston sähköasennukset sekä järjestelmätoimitukset ammattitaidolla. Teemme sähköasennuksia mm. juniin, linja-autoihin ja raitiovaunuihin. Järjestelmätoimituksissa vastaamme koko hankinnasta, eli teemme kaikki järjestelmän vaatimat työ- ja materiaalitoimitukset. Kokonaistoimitukset ovat mahdollisia, koska olemme luoneet kattavan ja toimivan yhteistyöverkoston. Kehitämme jatkuvasti työvaiheitamme palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin.
Toimimme usein myös yhteistyössä eri toimittajien kanssa, jolloin vastaamme isomman projektin sähkötöistä alihankkijana. Meiltä saat siis tarpeidesi mukaan joko valmiin järjestelmän toimitettuna, tai sähköistysapua tarvittavaan projektiin. Valmiisiin yksiköihin teemme huolto- ja muutostyöt ammattitaidolla.
Teemme rautatieliikenteen kalustolle kokonaistoimituksia, jotka sisältävät suunnittelun, sähkötyöt, puusepäntyöt, putkityöt, koneasennukset sekä lasikuitu- ja alumiinityöt. Olemme myös mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa projekteja, joissa muutetaan koko junavaunun käyttötarkoitus. Asiakkaitamme ovat mm. VR Group, Siemens, HKL ja HSL.

Puolustusvoimien kalusto

Suunnittelemme ja rakennamme sähkö- ja viestijärjestelmiä Suomen puolustusvoimien tarpeita varten. Tunnemme puolustusvoimien erikoisvaatimukset ja standardit tarkasti, ja teemme työt ja valitsemme materiaalit niiden mukaisesti.
Maavoimille hankimme laitteistoja ja materiaaleja sekä toimitamme järjestelmäasennukset liikkuvaan kalustoon kuten panssariajoneuvoihin ja siirrettäviin laitesuojiin. Teemme myös viesti- ja johtamisjärjestelmiin liittyviä asennuksia ja vastaamme järjestelmäintegraatioista.

Ota yhteyttä:

 

Samuli Rantanen
projektipäällikkö, LST Transports
puh. +358 50 5686156

 

 

 

Veli-Pekka Lehtonen
projektipäällikkö, LST Transports, julkinen liikenne
puh. +358 400 699419

 

 

 

Tomi Haarala
projektipäällikkö, LST Transports, puolustusvoimien kalusto
puh. +358 40 7088058

 

 

Lue lisää:
LST Transports