Laivojen sähköasennukset ja käyttöönotot

Toteutamme sähkötyöt uusiin ja vanhoihin laivoihin joustavasti ja luotettavasti. Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa työt nopeasti valmiiksi. Teemme sähköistyksiä erilaisiin aluksiin, kuten huoltoaluksiin, hinaajiin, losseihin, satamamurtajiin, työaluksiin, työveneisiin ja risteilijöihin.

Uusiin laivoihin teemme sähkösuunnittelun sekä hoidamme materiaalit, asennustyöt ja asennettujen alueiden käyttöönoton. Asennamme myös koko laivan kattavat järjestelmät ja huolehdimme niiden käyttöönotosta. Laivojen sähköasennukset ja käyttöönottotyöt tekee konsernissamme Laivasähkötyö Oy:n Marine-yksikkö.

Sähköalueiden projektitoimitukset

Olemme erikoistuneet laivojen sähkötilojen kuten päätauluhuoneiden ja substation-huoneiden projektitoimituksiin, jolloin vastaamme koko toimituksesta avaimet käteen -periaatteella. Projektitoimitukset toteuttaa projektiyhtiömme LST Projects Oy.

Laivojen sähkökorjaukset

Teemme myös laivojen sähköjärjestelmien peruskorjausta, jolloin huolehdimme purettavan alueen suunnittelusta, purkamisesta ja uudelleen rakentamisesta. Laivojen sähköjärjestelmien korjaukset teemme tarpeen mukaan joko telakalla tai liikenteessä olevassa laivassa Suomessa ja ulkomailla.

Huollamme ja korjaamme laivoissa olevat sähkömoottorit ja generaattorit sekä toimitamme ja asennamme tarvittaessa uudet. Varastossamme ovat VEM-, ABB-, WEG- ja MEZ-sähkömoottorit ja taajuusmuuttajat. Olemme Stamford-generaattorien valtuutettu huoltoliike Suomessa. Lisäksi hoidamme työveneiden, huvijahtien sekä muiden pienalusten sähkötyöt. Korjaukset toteuttaa LST Service Oy.

Ota yhteyttä:

 

Pasi Mäki
työmaapäällikkö, LST Marine, Turun telakka, kt-alueet ja sähköasennukset
puh. +358 40 7254696

 

 

 

Juha Hietarinta
toimitusjohtaja, Laivasähkötyö Oy , muut telakat, projektitoimitukset, valvonnat ja käyttöönotot
puh. +358 400 829536

 

 


Seppo Laajalehto
yksikön päällikkö, LST Service Oy
puh. +358 400 820411

 

 

Lue lisää:

LST Marine

LST Projects Oy

LST Service Oy

 

Referenssi: Meyer Turku