lst_referenssi_puola2LST:n kaksi sähköasentajaa oli tekemässä asennustöitä Puolassa Langh Ship –varustamon kahdessa konttialuksessa. Urakka aloitettiin nopeassa aikataulussa ja korjaustyöt onnistuivat hyvin. Asiakas oli tyytyväinen työn laatuun ja tehokkuuteen.

Langh Ship –varustamo otti LST:hen yhteyttä, kun varustamon kahteen konttilaivaan M/S Marjattaan sekä M/S Hjördikseen piti tehdä vuositelakoinnin yhteydessä havaittujen sähkövikojen korjaus. Laivojen telakointi tehtiin Puolan Gdyniassa, joten LST:n sähköasentajat Joni Paukku ja Risto Heinonen matkustivat telakalle mukanaan korjauksiin tarvittavat materiaalit ja työkalut.

LST:n projekti-insinööri Jarno Henrikssonin mukaan ulkomailla ja muilla paikkakunnilla ammattitaitoisesti suoritetut korjaustyöt auttavat rakentamaan luottamuksellisia asiakassuhteita. Kyky toimia tiiviissäkin aikataulussa vaatii asentajilta vankkaa kokemusta.

lst_referenssi_puola

Sähköasentaja Joni Paukku LST:stä.

Vuosien kokemus taustalla

LST on toimittanut Langh Shipille sähköasennustöitä jo useiden vuosien ajan. Yksi suurimmista töistä on ollut vuonna 2014 tehdyt pakokaasupesurien sähköasennukset varustamon neljään laivaan.

– Vastaavia nopeaa toimintaa ja hyvää asiantuntemusta vaativia korjaustehtäviä tulee LST:lle vuosittain useita eri varustamoilta. Lisäksi LST Service tekee vastaavia komennuksia pääsääntöisesti generaattoreihin ja sähkömoottoreihin liittyen, kertoo Henriksson.