Teollisuusmyyntimme tarjoaa vuosien kokemuksella laadukkaat ja energiatehokkaat ratkaisut. Autamme sinua valitsemaan oikeat tuotteet teollisuuden, kiinteistöjen ja meriteollisuuden tarpeisiin. Pitkäaikainen yhteistyö tunnettujen valmistajien kanssa takaa parhaan mahdollisen tuen asiakkaillemme. Kumppaneitamme ovat mm. ABB Oy, SEW-Eurodrive Oy, VEM motors Finland Oy, Brammer Oy, HL Group Oy ja Vacon Oy, S.T.M. Finland Oy.

Meiltä sähköalan ammattilaiset saavat kaiken tarvittavan, kuten asennustarvikkeet ja varaosat samasta paikasta – nopeasti ja vaivattomasti. Meiltä löytyy alan tunnetuimmat tuotemerkit: Helkama, ABB, Vacon, Fluke, Schneider, Siemens, VEM, Seemaz, Zenitel, Mastervolt, Zinaltec, Stamford, Selcast, HellermannTyton sekä Rittal.

Meillä on Turun alueen monipuolisin varasto erilaisia käyttölaitteita, kuten sähkömoottoreita ja taajuusmuuttajia sekä niiden varaosia, joten saat tarvittavat tuotteet nopeasti ja vaivattomasti. Hihna- ja ketjukäytöt sekä laakeri- ja tiivistetuotteet saa myös heti varastoltamme. Isommat käytöt ja esim. vaihdemoottorit pystymme toimittamaan lyhyessä ajassa. Lisäksi saat meiltä mm. kaapelit, kaapeliradat sekä LST Lights -valaisimet.

Susanna Iso-Lauri
vastaava myyntipäällikkö
puh. +358 400 434812

Ari Ripatti
myyntipäällikkö
puh. +358 40 506 2380

Lassi Kokkala
myyntipäällikkö
puh. +358 50 5164141