Haemme konsernimme emoyhtiön LST Group Oy:n palvelukseen Turkuun sitoutunutta ja pitkäaikaista
TALOUS- JA HALLINTOPÄÄLLIKKÖÄ

LST Group -konserni koostuu emoyhtiön lisäksi seitsemästä tytäryhtiöistä, joiden talous-, henkilöstö- ja tietohallinto sekä osa yleishallinnosta on keskitetty emoyhtiölle. Johtoryhmän jäsenenä vastaat konsernin taloushallinnon ylläpidosta ja kehittämisestä. Toimit myös talous- ja hallintohenkilöstön esimiehenä, tiimissäsi työskentelee 4–5 henkilöä. Tehtäväsi on luoda toimiva taloushallintokokonaisuus, jossa työskentelevillä on erinomainen tiimihenki ja kyky palvella kilpailukykyisesti konsernin operatiivisia toimintoja tehokkailla prosesseilla ja raportoinnilla.

Työskentelet emoyhtiön toimitusjohtajan alaisuudessa. Työsuhteesi on vakituinen ja alkaa heti sovittaessa. Käytössämme ovat mm. Visman L7-toiminnanohjausjärjestelmä sekä Nepton-työajanseurantajärjestelmä. Työkielemme on suomi.

Toivomme, että sinulla on

  • soveltuva kaupallinen koulutus
  • vankka kokemus kirjanpidon, tilinpäätöksen, konsernilaskennan, palkkahallinnon ja yritysverotuksen alueilta. Tarvittaessa osaat opastaa uudet alaiset tehtäviinsä.
  • hyvät vuorovaikutustaidot ja näyttöjä tukipalveluiden johtamisesta
  • ajankohtaiset tiedot ja taidot IT-maailmasta. Tulet toimimaan pääkäyttäjänä konsernissa käytössä olevissa ohjelmistoissa (mm. Office 365, Nepton ja L7) sekä vastaamaan tietohallinnon kehityksestä.
  • kokemusta tuotannollisesta projektitoiminnasta

Henkilönä olet järjestelmällinen ja osaat priorisoida työtehtäviäsi kulloisenkin tilanteen mukaan. Ymmärrät ihmisten johtamisen tärkeyden, mutta et pelkää osallistua myös käytännön tekemiseen.  Sinulla on intoa kehittää jatkuvasti myös omia esimiestaitojasi ja osaamistasi. Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja voimme jonkin verran muotoilla nyt haettavaa työtehtävää osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella.

Miksi meille?

Kolmannessa sukupolvessa jatkuva toimintamme tulevaisuus on vakaalla pohjalla ja konsernimme toiminta kehittyy edelleen niin liikevaihdon kuin monipuolistumisenkin saralla. Usealla liiketoiminta-alueellamme on myös erittäin hyvät näkyvät vuosiksi eteenpäin.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja muut työsuhde-edut. Viikoittainen työaikasi on 37,5 h ja päivittäinen työaikasi mukautuu elämäntilanteesi mukaisesti arkisin liukuvasti klo 7–18 välillä.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään 25.1.2018 mennessä lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveen kera osoitteeseen samuli.rantanen@lst.fi. Lisääthän mukaan myös CV:si, josta käy ilmi tehtävään liittyvä työkokemuksesi. Tavoitteena on haastatella tehtävään soveltuvimmat henkilöt Turussa 1. ja 2. helmikuuta ja tehdä lopullinen valinta 15.2.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa LST Group Oy:n toimitusjohtaja Samuli Rantanen sähköpostitse, tai puhelimitse seuraavina aikoina: 9.1. klo 14–15, 11.1. klo 14–16, 15.1. klo 15–17, puh. 050 568 6156. Odotamme yhteydenottoasi!

LST Group on suomalainen sähkötekniikan konserni. Olemme vuonna 1962 perustettu perheyritys, jonka asiakkaita ovat mm. meri-, energia- ja tuotantoteollisuus sekä kiinteistöt ja liikkuva kalusto. Liikevaihtomme on 20 miljoonaa euroa ja henkilöstöä konsernissa on 160. Meidät tunnetaan osaavana ja luotettavana toimijana. Kaikilla konsernin yrityksillä on DNV GL:n myöntämä ISO 9001 -johtamisjärjestelmän laatusertifikaatti. Lisätietoja www.lst.fi