Toteutamme liikkuvan kaluston sähköasennukset sekä järjestelmätoimitukset ammattitaidolla. Teemme sähköasennuksia mm. juniin, linja-autoihin ja raitiovaunuihin. Järjestelmätoimituksissa vastaamme koko hankinnasta, eli teemme kaikki järjestelmän vaatimat työ- ja materiaalitoimitukset. Kokonaistoimitukset ovat mahdollisia, koska olemme luoneet kattavan ja toimivan yhteistyöverkoston. Kehitämme jatkuvasti työvaiheitamme palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin.

Toimimme usein myös yhteistyössä eri toimittajien kanssa, jolloin vastaamme isomman projektin sähkötöistä alihankkijana. Meiltä saat siis tarpeidesi mukaan joko valmiin järjestelmän toimitettuna, tai sähköistysapua tarvittavaan projektiin. Valmiisiin yksiköihin teemme huolto- ja muutostyöt ammattitaidolla.

Teemme rautatieliikenteen kalustolle kokonaistoimituksia, jotka sisältävät suunnittelun, sähkötyöt, puusepäntyöt, putkityöt, koneasennukset sekä lasikuitu- ja alumiinityöt. Olemme myös mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa projekteja, joissa muutetaan koko junavaunun käyttötarkoitus. Asiakkaitamme ovat mm. VR Group, Alstom ja Helsingin Seudun Liikenne.

Ota yhteyttä:

 

Samuli Rantanen
projektipäällikkö, LST Transports
puh. +358 50 5686156

 

 

 

Veli-Pekka Lehtonen
projektipäällikkö, LST Transports, junat ja raideliikenne
puh. +358 400 699419

 

 

 

Tomi Haarala
projektipäällikkö, LST Transports
puh. +358 40 7088058

 

 

Lue lisää:
LST Transports