Toteutamme sähkötyöt uusiin ja vanhoihin laivoihin joustavasti ja luotettavasti. Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa työt nopeasti valmiiksi. Teemme sähköistyksiä erilaisiin aluksiin, kuten huoltoaluksiin, hinaajiin, losseihin, satamamurtajiin, työaluksiin, työveneisiin ja risteilijöihin.

Uusiin laivoihin teemme sähkösuunnittelun sekä hoidamme materiaalit, asennustyöt ja asennettujen alueiden käyttöönoton. Asennamme myös koko laivan kattavat järjestelmät ja huolehdimme niiden käyttöönotosta.

Teemme myös laivojen sähköjärjestelmien peruskorjausta, jolloin huolehdimme purettavan alueen suunnittelusta, purkamisesta ja uudelleen rakentamisesta. Laivojen sähköjärjestelmien korjaukset teemme tarpeen mukaan joko telakalla tai liikenteessä olevassa laivassa Suomessa ja ulkomailla.

Huollamme ja korjaamme laivoissa olevat sähkömoottorit ja generaattorit sekä toimitamme ja asennamme tarvittaessa uudet. Varastossamme ovat VEM-, ABB- ja MEZ-sähkömoottorit ja taajuusmuuttajat. Olemme Stamford-generaattorien valtuutettu huoltoliike Suomessa. Lisäksi hoidamme Nauticat-alusten, huvijahtien ja pienalusten sähkötyöt.

Ota yhteyttä:

 

Pasi Mäki
työmääpäällikkö, LST Marine, Turun telakka, kt-alueet ja sähköasennukset
puh. +358 40 7254696

 

 

 

Juha Vainio
projektipäällikkö, LST Marine , muut telakat, projektinjohto, valvonnat ja käyttöönotot
puh. +358 50 3906527
Lue lisää:
LST Marine
Referenssi: Meyer Turku