LST Engineering Oy suunnittelee ja toteuttaa sähkö- ja automaatioprojekteja sekä tekee suunnittelun konsultointia. Vahvimmat osa-alueemme ovat laivanrakennus, teollisuuden sähkö- ja automaatioprojektit ja puolustusvoimien sekä raideliikenteen erityisjärjestelmät. Henkilökunnallamme on vankkaa osaamista lukuisilta eri suunnittelualoilta.

Suunnittelemme sähköistyksiä mm. uudiskohteisiin, saneerauksiin ja korjauksiin. Toteutamme myös kokonaisprojekteja, joissa on mukana konsernimme eri yritysten ammattiosaamista. Teemme suunnitteluprosessin asiakkaallemme helpoksi. Yhteydenpito sujuu joustavasti vastuullisen yhteyshenkilömme kautta. Hallitsemme projektin alusta loppuun, ja olemme asiakkaamme tukena esisuunnittelusta käyttöönottokoulutukseen.

LST Engineering Oy perustettiin vuonna 1992, ja se työllistää kuusi sähköalan ammattilaista. Osa yrityksen työntekijöistä omistaa yrityksen yhdessä LST Groupin kanssa. Asiantuntevan kumppaniverkostomme kautta pystymme toteuttamaan laajatkin suunnitteluprojektit.

Ota yhteyttä:


Jari Olkkonen
toimitusjohtaja
puh. +358 500 925669

 

 

Lue lisää:
Sähkösuunnittelu