LST Teollisuusmyynti tarjoaa vuosien kokemuksella laadukkaat ja energiatehokkaat ratkaisut teollisuuden, kiinteistötekniikan ja meriteollisuuden käyttölaitetarpeisiin. Autamme valitsemaan oikeat tuotteet jokaiseen kohteeseen.

Ylläpidämme myös yli 6 000 tuotteen verkkokatalogia LST Webshoppia. Pitkäaikaisia kumppaneitamme ovat mm. ABB Oy, SEW-Eurodrive Oy, VEM motors Finland Oy, Brammer Oy, HL Group Oy ja Vacon Oy. LST:n omia tuotteita on erikoisvalaisimet, kaapelit ja kaapeliradat.

Meillä on Turun alueen kattavin käyttölaitteiden varasto. Laajasta varastostamme löytyvät eritehoiset sähkömoottorit ja taajuusmuuttajat sekä niihin liittyvät varaosat. Hihna- ja ketjukäytöt sekä laakeri- ja tiivistetuotteet saa myös heti varastoltamme. Isommat käytöt ja esim. vaihdemoottorit pystymme tarjoamaan erittäin lyhyillä toimitusajoilla.

LST Webshop – sähköalan ammattilaisten verkkokauppa

LST Webshop on ammattilaisten asiantunteva verkkokauppa. Webshopin löydät osoitteesta www.lstwebshop.fi.

Webshopin kautta sähköalan ammattilaiset saavat kaiken tarvittavan, kuten asennustarvikkeet ja varaosat samasta paikasta – nopeasti ja vaivattomasti. Verkkokauppa myy alan tunnetuimpia tuotemerkkejä: Helkama, ABB, Vacon, Fluke, Schneider, Siemens, VEM, Seemaz, Zenitel, Mastervolt, Zinaltec, Stamford, AVR, Selcast, HellermannTyton sekä Rittal.

Ota yhteyttä:

lst.teollisuuspalvelu@lst.fi

 

Susanna Iso-Lauri
vastaava myyntipäällikkö
puh. +358 400 434812

 

 

 

Ari Ripatti
myyntipäällikkö
puh. +358 40 506 2380

 

 

 

Harri Koponen
myyntipäällikkö
puh. +358 400 989 505